Kan også brukes til røyking ved grilling:
- Røykeflisen skal da legges til bløt i en egnet beholder ca. 30min. før bruk.
- Til bløtlegging brukes vann, øl, vin, whisky uttynnet i vann eller det du ønsker.
- Rør eller rist jevnlig slik at flisen får absorbert mest mulig væske.
- La røykflisen renne av seg før bruk.
- Ved bruk av kull legges røykflisen rett på kullet når ønsket temperatur er oppnådd, og grilling kan starte.
- Ved bruk av gass legges røykflisen i en aluminiumsform. Aluminiumsformen skal ha huller i bunnen og plasseres rett over brennerne når grillingen skal starte.
Størrelse sekk:
Lengde: 80cm.
Bredde: 44cm.
Høyde: 15cm.
Volum: Ca. 50 liter.
Vekt: 15kg.
Sertifisert kvalitet:
HACCP og PEFC.
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN ISO 50001:2011